Tekirdağ

Íz Útvonal

Tekirdag Κεφτεδάκια

Θράκης είναι τα πιο διάσημα ζυμαρικά. Koftes για λογαριασμό της Tekirdag, η οποία έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα έχει εξαπλωθεί σε όλη την Τουρκία. Που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της γεύσης κεφτές κρέατος ποιότητας χρωστάει. Πριν να επιλεγεί με αυστηρότητα και έτοιμο για χρήση με τη μετατροπή ένα κομμάτι κρέας για να παραμείνει νευρικό. Στη συνέχεια, το ψωμί, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα κομμάτια του κρέατος σε συνδυασμό πάντα περάσει μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά. Μετά επαναλαμβάνεται αρκετές φορές για να περάσει το μίγμα που λαμβάνεται από τη λειτουργία της μηχανής μόνο κύμινο, προσθέτοντας το αλάτι και το πιπέρι μύλοι αφήνεται να ανάπαυση. Μετά την περίοδο ανάπαυσης είναι πάνω από το επίγειο βόειο κρέας, μαγειρεμένο σε φωτιά από ξύλα που έχει Tekirdag Koftes έφερε σε σύντομο καλό σχήμα δακτύλου. Σαλάτα, σερβίρεται με καυτερή σάλτσα και ψητά πράσινο πιπέρι.

01_teki%cc%87rdah-kofte-crop

Desert τυρί

Desert τυρί, Tekirdag είναι ένα μοναδικό επιδόρπιο. Gallipoli Αν και είναι γνωστό από ορισμένους ως έχει γίνει επίσης μια γλυκιά μάρκα επιδόρπιο στο Tekirdag. τομέα της κτηνοτροφίας κάνει τα προς το ζην στη Χαβάη? Desert τυρί κάνει τις δικές τους τυρί που παράγουν είναι αρκετά έμπειρος. Χελβασί στην παραγωγή τυριού? χωρίς αλάτι φρέσκο τυρί, αλεύρι σίτου (αλεύρι σίτου, αλεύρι καλαμποκιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά ή σιμιγδάλι) ζάχαρη και τον κρόκο αυγού χρησιμοποιούνται. Όπου το τυρί με γάλα που προέρχεται από αγελάδες που έθεσε, το τυρί είναι το κύριο υλικό της καραμέλας. Το κόλπο δεν είναι απαλλαγμένη από το τυρί λίπος του γάλακτος πρέπει να παρέχονται έτσι ώστε η καραμέλα φτιαγμένα με φυσικά έλαια.

peynir-helvasi-1

Boza

Boza, ιδιαίτερα σε όλη την περιοχή της Θράκης είναι λίγο πολύ ένα χειμερινό ποτό που παράγεται και καταναλώνεται στην Kırklareli. Οι κρύες μέρες του χειμώνα που καταναλώνεται ως ένα αποτελεσματικό προστατευτικό και ενεργοποίηση. Κατά την Boz? κόκκοι αραβοσίτου, ζάχαρη και νερό που χρησιμοποιείται. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσό των ορυκτών και βιταμινών περιεχόμενο. Ένα διάλειμμα στην υψηλή διατροφική αξία και υγιή κατηγορία ποτά? σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο και τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται από το σώμα, όπως το ασβέστιο και βιταμίνη. Ανάλογα με την υπηρεσία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί προτιμάται ρεβίθια, κανέλα ή καρύδια. Kırklareli με gelmiştir.ayr a γίνει σήμα κατατεθέν κάθε έτους, μια συνοικία της Tekirdag Corlu συνδέονται πόλη Velimeşe των «παραδοσιακών γκρι Festival”, κρατείται.

boza-crop

Hayrabolu επιδόρπιο

Hayrabolu επιδόρπιο είναι ένα γλυκό ποικιλίες ειδικά στην περιοχή του Τεκιρντάγκ Hayrabolu. Hayrabolu είναι γνωστό από τους ντόπιους ως επιδόρπιο. Κάνοντας το τυρί σε αφθονία, τα αυγά και το αλεύρι (προαιρετικά κόκκοι) χρησιμοποιείται. Λόγω της πληθώρας υψηλής θερμιδικής αξίας και ζάχαρη προτιμάται από πολλούς ασθενείς και οι ηλικιωμένοι. Τα αριθμητικά στοιχεία προσομοίωση όπως Gulab στο επιδόρπιο. Αλλά το μέγεθος και η γεύση δεν είναι το ίδιο όπως Gulab Jamun. Σύμφωνα με μια προτιμώμενη ταχίνι, σερβίρεται με κρέμα ή ξηρούς καρπούς.

hayrabolu-tatlisi-crop

Bulama

Βρείτε Το παιχνίδι είναι πολύ προτιμώνται προϊόντα για πρωινό στην περιοχή Trákia. Το στερεό χρώμα είναι ένα είδος μελάσα ποικίλει από ανοιχτό κίτρινο σε καφέ. Αλλά τα σταφύλια χρησιμοποιούνται επίσης ως το κύριο υλικό που βρέθηκε σε προϊόντα όπως η παραγωγή υγρών μελάσα. Βρείτε ρολό στο Tekirdag που λίγο πολύ καταναλώνεται? bulama έκανε, το γλεύκος σταφυλιών που έχει αφαιρεθεί πρώτα. Στη συνέχεια, αυτή η αλληλουχία προέρχεται από προστίθενται χυμό σταφυλιών και νερό για να λαμβάνεται με βρασμό κάτω από τις ρίζες χορτάρι. Το μίγμα αναδεύεται εντός του κλιβάνου μέχρι στερεού. Όταν είστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουν, θα γίνει η επιθυμητή συνοχή.

trakya-bulama-crop

Tekirdag Τυρί

Tekirdag συγκεκριμένες, παράγεται εδώ χρησιμοποιώντας καλλιεργούνται ζώων γαλακτοπαραγωγής που θηλάζουν. Tekirdag στη Θράκη τυρί όπως και οι άλλες επαρχίες της Αδριανούπολης και είναι διάσημη Kırklareli. Στην περιοχή, και οι δύο πρόβατα και παράγονται πολλές ποικιλίες τυριού μπορεί επίσης να γίνει για τα ζώα. Tekirdag Τυρί έχει γίνει το εμπορικό σήμα σε όλη τη χώρα.

trakya-tekirdag-peyniri-crop

Tekirdag Cherry

Tekirdag Tekirdag Cherry έχει γίνει ένα σύμβολο του χρόνου. Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται για λογαριασμό της σχεδόν 50 χρόνια, η ετήσια «Παραδοσιακά Tekirdag Γιορτή Κερασιού» το πιο όμορφο κεράσι και εκτίθενται στους διάφορους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκε. Με καλλιεργούνται ειδικά με τον παλιό τρόπο Tekirdag, Tekirdag Cherry και ότι έχει γίνει σήμα κατατεθέν της βλέπει αρκετά δημοφιλής γεύση.

trakya-tekirdag-kiraz2-crop

Tekirdag Μούρα

Καρπούζι, ο κόσμος και η Τουρκία είναι ένα πολύ σημαντικό γεωργικές καλλιέργειες οικονομικά. Οι περισσότερες περιοχές καρπούζι Τουρκία Μεσογείου, του Αιγαίου και της Νοτιοανατολικής Ανατολίας μεγαλώσει. Οι περισσότεροι καρπούζια που παράγονται στα Άδανα, έχει έρθει στο προσκήνιο της παραγωγής προσωρινή καρπούζι Tekirdag. Το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής του χωριού Tekirdag Seymen.
Ferhadanl που μεγάλωσε στη γειτονιά του χωριού στην περιοχή Süleymanpaşa, Ferhadanl γνωστό ως καρπούζι καρπούζι έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα.

karpuz-crop

Ελιές και Ελαιόλαδο

περιοχή της Tekirdag Sarkoy έχει ένα σημαντικό δυναμικό όσον αφορά την παραγωγή ελαιολάδου. Şarköy? επειδή έχει ένα μεταβατικό κλίμα ανάμεσα στη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, είναι αρκετά ληφθεί αποδόσεις από την καλλιέργεια της ελιάς στην παράκτια ζώνη. Είναι επίσης το μόνο μέρος που μπορεί να καλλιεργηθεί ελιάς στην περιοχή της Θράκης λόγω της κλιματικής Şarköy ανήκει. καλλιεργείται το μοναδικό του άρωμα και ανταποκρίνεται ατομικά με μεγάλη προσοχή για να δοκιμάσετε τις ελιές στην περιοχή, στη συνέχεια επεξεργασία ως επιτραπέζιες ελιές και το ελαιόλαδο με τα φυσικές μεθόδους προς την Τουρκία έστειλε πολλά σημεία.

_sm38323-crop

τσάντα Προϊόντα

Τα προϊόντα ομολόγων σε ζύμωση ή ποτών που υφίστανται ζύμωση Tekirdag που παράγεται από μια ποικιλία των προϊόντων που προέρχονται από ομόλογα. Αυτά τα ποτά έχουν μια πολύ σημαντική θέση για τη Θράκη. Αυτά τα ποτά έχουν γίνει ένα πολιτισμό της Θράκης, εξάγονται σε πολλές χώρες του κόσμου. πιείτε τα καλύτερα αμπέλια στην περιοχή της Θράκης προϊόντων κατασκευάζονται στην Tekirdag Sarkoy. Μερικά από αυτά τα ποτά ομολόγων και έχει γίνει συνώνυμο με το εμπορικό σήμα Τεκιρντάγκ Tekirdag.

bag-urunleri-crop

εντολή γιαούρτι

Buffalo γιαούρτι παράγεται από ένα γιαούρτια που προέρχονται από βουβαλίσιο γάλα. το οποίο είναι αρκετά κοινό στην αρχαία χρόνο βουβάλια εκτροφής, αυτό γίνεται μόνο στο βορειοανατολικό τμήμα της περιοχής της Θράκης κατά τα τελευταία χρόνια. Buffalo εκτροφή γίνεται σε γενικές γραμμές στην περιοχή Palace και του Tekirdag Kırklareli, Θράκη. χρησιμοποιώντας γάλα που λαμβάνεται από εδώ φυλής βουβάλι βουβάλι βουβάλι το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος που παράγονται. Οι εταιρείες που παράγουν τα βουβάλια γιαούρτι συνήθως βρίσκεται στο παλάτι.

manda-crop

© 2016 trakyaturizmrotasi.com Minden jog fenntartva.